Log In

Daftar

|

PROGRAM KOMUNITI USAHAWAN

 

Program Komuniti Usahawan diwujudkan untuk melahirkan lebih ramai Usahawan baharu (meningkatkan ekonomi masyarakat) dan membantu perkembangan Industri Kecil dan Sederhana (IKS) di seluruh negara. Ia juga mampu meningkatkan persaingan dalam bidang keusahawanan dengan menyediakan platform perniagaan yang baharu.

 

Program Komuniti Usahawan menawarkan peluang perniagaan yang hebat kepada Usahawan untuk meraih pendapatan melalui kaedah perniagaan yang sangat mudah dan menguntungkan semua pihak.

 

Program Komuniti Usahawan merupakan platform yang terbaik kepada kepada Vendor, Merchant, eMART, Agen, Usahawan serta pelanggan-pelanggan yang setia mengguna produk dan perkhidmatan ditawarkan kerana ia menawarkan ganjaran yang hebat.

 

Gelombang Revolusi Usahawan dalam bidang Teknologi Maklumat ini memberi kesan yang positif ke arah melahirkan Usahawan yang berilmu untuk bersama-sama berjuang dalam iklim perniagaan yang sangat mencabar serta pesat berubah terutamanya untuk bersaing di pasaran global

DAFTAR SEKARANG

Peluang Perniagaan

Baca lagi

E-Dagang

@ Ogoshop.my

E-Dagang merupakan platform utama dalam pengiklanan dan pemasaran produk atau perkhidmatan oleh Komuniti Usahawan di bawah jenama OgoShop. Melalui program perniagaan yang ditawarkan, Usahawan boleh mengembangkan perniagaan dengan sokongan rangkaian pemasaran yang disediakan oleh pihak syarikat.

E-Mart

@ Ogoshop.my

e-Mart merupakan  rangkaian pemasaran yang dilatih untuk memasarkan pelbagai produk dan perkhidmatan yang bekalkan oleh industri IKS dan usahawan sedia ada. e-Mart menjadi pusat informasi dan merupakan agen pemasaran yang memainkan peranan yang sangat penting dalam rangkaian struktur perniagaan.

Networking

@ Program Komuniti Usahawan

Jaringan Pemasaran  adalah istilah yang menggambarkan struktur pemasaran yang digunakan oleh beberapa industri atau perusahaan sebagai sebagian daripada  strategi pemasaran mereka secara keseluruhan. Jaringan Pemasaran merupakan sistem penjualan yang memberi kelebihan kepada pengguna secara terus

Daftar

Trading

@ Ogoshop.my

Penglibatan usahawan sehingga ke peringkat akar umbi akan menguatkan sistem perniagaan tradisional yang terpaksa bersaing dengan cabaran global perniagaan masa kini. OgoShop.my berperanan sebagai bisnes matching dangan membantu usahawan membina perniagaan trading yang lebih kuat dan saling bergantungan antara satu dengan lain.

A Company by:

1346534-w

Find Us :

Delivery Service :

Payment Method :

E- Wallet