Log In

Daftar

|

"Adakah Anda Sedang Mencari Peluang Yang Boleh Menjana Pendapatan Lumayan Dan Berterusan"

 

Inilah peluang yang anda cari.  Mungkin ini merupakan peluang keemasan untuk mengubah gaya hidup anda!!

SGi GLOBAL VENTURES SDN BHD  telah membangun dan menyediakan  Platform Perniagaan Atas Talian berkonsep “e-Dagang” untuk membantu Pengguna membeli dan menikmati ganjaran setelah mendaftar sebagai Komuniti.

 

Setiap produk dan perkhidmatan yang ditawarkan akan diberi Cash Back yang telah dikumpulkan dalam tabung Tabung Infak.

 

Secara tidak langsung Komuniti  akan menerima Hibah untuk setiap transaksi produk dan perkhidmatan  mengikut nilai  yang dibelanjakan setiap hari.

E-DAGANG

 

E-Dagang adalah merupakan satu proses pembelian dan juga penjualan yang dibuat melalui eletronik. Proses yang terlibat seperti pengiklanan, pesanan, penghantaran, pembayaran  dan juga khidmat selepas jualan bagi perkhidmatan dan juga barangan. Menurut Lee Foong Yeaw(1998), e-dagang adalah:

 

"E-commerce includes any form of computerised commercial transactions.These transactions may mean buying and selling of products and services on networked computers over the Internet either by consumers or between company and company.E-commerce also includes handling purchasing transactions,electronic fund transfers (EFT), buying and selling of new "commodities" such as electronic information concerning stock prices and classified advertisements."

 

Dari prespektif komunikasi, E-Dagang adalah penghantaran informasi (produk dan perkhidmatan) atau pembayaran melalui talian telefon (rangkaian komputer) atau sebarang perkakasan elektronik yang berfungsi untuk menghantar maklumat.

 

Dari prespektif proses perniagaan, E-Dagang adalah aplikasi teknologi ke arah automasi transaksi perniagaandan aliran kerja.

 

Dari prespektif servis (perkhidmatan), E-Dagang adalah peralatan (tool) untuk menyatakan keinginan firma (pelanggan dan pengurusan untuk memotong perbelanjaan servis dan pada masa yang sama meningkatkan kualiti produk dan meningkatkan kepantasan penghantaran servis.

 

Dari prespektif atas talian (online), E-Dagang menyediakan kebolehan untuk membeli dan menjual produk dan informasi di dalam Internet dan servis atas talian (online) yang lain.

 

 

E-Dagang @

OgoShop.my

WE ARE LOOKING FOR

SMART PEOPLE

FOR SMART BUSINESS!

A Company by:

1346534-w

Find Us :

Delivery Service :

Payment Method :

E- Wallet